Rabo ClubSupport
Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving

Beste relatie,

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 gaat van start

Stemmen
Leden van Alkmaar e.o. brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Tijd om campagne te voeren
De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelenpakket downloaden. Of maak je persoonlijke promotiemateriaal en ga hiermee aan de slag om stemmen te werven Want elke stem telt!

Ga naar de website: https://www.rabo-clubsupport.nl/alkmaar-eo/promotiemiddelen

Zijn jullie erbij op 13 oktober?
Op donderdag 13 oktober delen we tijdens een verrassende finaleavond de cheques uit met het bedrag dat jullie hebben opgehaald. Leuk als jullie erbij zijn op die avond in het Taqa Theater de Vest in Alkmaar. Binnenkort ontvangen jullie hierover meer informatie en de mogelijkheid je aan te melden, maar zet deze datum alvast in je agenda.

Wij wensen Gymnastiekvereniging Achilles veel succes.

Met vriendelijke groet,

Directeur coöperatieve Rabobank
Ralph van Soomeren