Op 8 juli 2019 stonden de demonstratie en de onderlinge wedstrijden van Achilles weer centraal.
Een leuke manier om de sportieve prestaties van de jeugd te peilen en te bewonderen. Een groot compliment aan de kinderen die het afgelopen jaar hun best hebben gedaan en dit nu met trots dit hebben getoond.
We mochten veel ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s etc op de tribune ontvangen.
Anders dan voorgaande jaren werd de middag in 3 delen opgedeeld. Op deze manier hoefden de kinderen en het publiek minder lang te aanwezig te zijn.
Om 15.45 uur was groep 1 aan de beurt. Begeleid door muziek liepen zij enthousiast en onder applaus de grote hal in en presenteerden zij zich aan het publiek. Zij werkten een uitgezet parcours af.
Om 16.45 was groep 2 aan de beurt; hun programma was iets uitgebreider. De vorderingen tussen de verschillende groepen waren goed waarneembaar. Geweldig gedaan jongens en meisjes van groep 1 en 2! Iedereen kreeg ter herinnering een medaille en een diploma mee naar huis en wat lekkers ter afsluiting.
Om 17.30 uur was het de beurt aan groep 3. De gevorderden en de turnsters hadden ook een mooi, maar natuurlijk nog veel uitdagender parcours: de lange mat, de brug, de evenwichtsbalk en de kast. In groepen van verschillende niveaus streden zij om de hoogste punten. Een deskundige jury beoordeelde de oefeningen en bracht hun score uit. Uiteindelijk werden de namen per groep bekend gemaakt en de bekers met het deelnemerscertificaat onder luid applaus uitgereikt. Super om te zien wat die meiden allemaal leren bij juf Sandra; petje af!